Necmettin Çuhadaroğlu

Necmettin Çuhadaroğlu

[email protected]

Küllerinden doğan bir birlik

20 Ağustos 2024 - 13:57

Küllerinden doğan bir birlik
Kayseri insanı tüccardır,çalışkandır,girişimcidir,dürüsttür.
Yaptığı işlerle anılır. 
İşte bunlardan birisi Damızlık sığır yetiştiriciler birliği. Çok emek harcandı. Üreticinin sesi olmak için Başkan Günay Çakı ve ekibi çok uğraştı. Develiden Nezir abiminde emeklerini yadsımamak gerekir. 
O da çok uğraştı.
Günay başkan benim arkadaşım. Benden yaş olarak küçük. Dürüst bir işletmeci. Emeğini esirgemeden çalışıp durdu. Birliğide belirli bir seviyeye getirdi. Son olarak 1. derece tarımsal örgüt statüsü kazandırdı.Son zamanlarda ne ler yapıldı isterseniz bir bakalım; 2024 yılında , Tarım Bakanlığının başlatmış olduğu Birliklerde derecelendirme çalışmasında yapılan değerlendirmede Kayseri ilinde Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği  “1.Derece Tarımsal Örgüt“ sınıfına girdi.
En yüksek puan alan örgütler sınıfına dahil olundu.
Yapılan işler güzel olunca sonuçlarda güzel oluyor. Bence Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği alkışıda hak ediyor, Kayseriye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürüde. 
Bence, Kayserinin en değerli birliklerinden birisi olan Damızlık Sığır yetiştiriciler birliği hem STK lar hemde şehrin ileri gelenleri tarafından ziyaret edilmeli. 
Kayseri tabiri ile hatır alınmalı. 
Yapılan işler birde böyle değerlendirilmeli. 
Sayın Valim, Kayseri Milletvekillerimiz, bi görüşün derim. Bir bakın neler oluyor. Ne zahmetler verilmiş. Ziyaretgahınıza burayıda ekleyin. Üreticilerin kıt kanaat yaptıkları işleri takdir edin.
Acı kahveleri her zaman vardır. 
Neden mi?
Kırk yıl hatırı olması için, kırk yıldır uğranılmadığı içindir bence.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum