Necmettin Çuhadaroğlu

Necmettin Çuhadaroğlu

[email protected]

Açık çağrımdır

17 Ağustos 2024 - 12:21

Açık çağrımdır
ERVA
Şehre geldiğinden beri adeta projeleri ile şehrin çehresini değiştiren birisinden bahsediyorum. 
Vali Gökmen Çiçek. 
Son dönemlerde ERVA Spor okullarının arka arkaya açılmasını dikkatle izliyoruz. Amacı güzel, sistemi güzel bağışcısı güzel, ortak paydaşları güzel.
Hepsi mükemmel. 
Buraya kadarher şey normal. 
Sonrası. 
Ödül alan çocuklar......
Birde çocuklardan dinleyelim; Ben... Ervaspor okullarında derece aldım. Erva spor okulları açılmadanda spor hayatıma devam ediyorsum. Özellikle ''İpeksi dokunuşlar ''. Buralar sayesinde sokaklardan kurtuldum. Kendimi spora verdim. Destekler oldu ama Kayseride ve Türkiyede önemli dereceler aldım. Fakat kimse ilgilenmedi. Bir allahın kulu arayıp sormadı.Teşekkür eden olmadığı gibi sponsor bulamadım. Borç paralarla şampiyonalara gittim.
Mayosunu, boks eldivenini konu komşudan borç paralarla alan sporcuların olduğunu üzülerek öğrendim. İyi olan herşeyde varız. Ama bu çocuklarla kim ilgilenecek. Sayın Valim isterseniz 40 Erva spor okullarını açın. Ama bu serzenişler olduğu sürece bu işin bir ayağı eksik kalıyor demektir. 
Bu çağrımın önemli olduğunu düşünüyorum. 
Bu arada temeli İPEKSİ DOKUNUŞLAR olan sporcular ve o dönemde bu işi sırtlayanları da unutmamak gerekir. Sayın Valimizin çalışması takdire şayan ama bu kadar tecrübeli ekibin bu kadar deneyimli sporcunun temeli ise İPEKSİ DOKUNUŞLAR projesi. Bunu da bir kenera bırakmayalım.
Kısacası, Kayseri herşeyi ile bütün bir şehir. Organizasyonlarda belli hatalar ya da eksiklikler olabilir. Ama unutulmamalıdır ki, işleyen demir ışıldar. Bu işlerde emeği geçen herkese her firmaya baştada Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. 
Her ne kadar sürçilisan etti isek af ola.
Bugünlükte bu kadar.
Kalın Sağlıcakla.

YORUMLAR

  • 0 Yorum